23.03.2017 Ημέρα Γνωριμίας στο Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

portes ouvertes banner

Το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του με μια "Ημέρα Γνωριμίας", στις 23 Μαρτίου, από τις 17.00 έως τις 19.00!

Σας απασχολεί το μέλλον του παιδιού σας; Θέλετε να του δώσετε τα καλύτερα εφόδια για να επιτύχει στη ζωή του;

Το Σχολείο μας: δύο πολιτισμοί, τρεις γλώσσες συμβάλλει καθοριστικά σε αυτό.

Γνωρίζετε, ότι από το 1906, το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, περιλαμβάνει τάξεις όλων των βαθμίδων, από το νηπιαγωγείο έως και τη Γ΄ Λυκείου για Έλληνες, Γάλλους και ξένους μαθητές, ανεξάρτητα από τη μητρική τους γλώσσα;

Το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι αναγνωρισμένα τόσο από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας  όσο και από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι μαθητές μας, πλαισιώνονται  από ομάδα καθηγητών υψηλής ποιότητας και επωφελούνται εξατομικευμένης παρακούθησης! Προετοιμάζονται για το απολυτήριο Γυμνασίου και Λυκείου και αυτό τους ανοίγει δρόμους για σπουδές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 23 Μαρτίου από τις 17.00 έως τις 19.00 να ανακαλύψετε το σχολείο μας, τη φιλοσοφία μας και τα προγράμμα-τά μας, να συναντηθείτε με τους εκ-παιδευτικούς, να ανταλλάξετε από-ψεις και να θέσετε τις ερωτήσεις σας!

Στο πρόγραμμα:

-Παρουσίαση του Ιδρύματος
-Συνάντηση με την παιδαγωγική και εκπαιδευτική ομάδα, με γονείς, μαθητές και αποφοίτους μας
-Περιήγηση στους χώρους μας

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε!

Λεωφόρος Στρατού 2Α, 54640 Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 821 231
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυμέσα

Λεωφόρος Στρατού 2Α Τ.Θ. 18103 Τ.Κ 54640 Θεσσαλονίκη

T. 2310 82 12 31 | E. info@ift.gr