Εορταστική βραδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα στο πλευρό των καθηγητών γαλλικής γλώσσας και των συλλόγων τους  που προωθούν τη γλώσσα και τον πολιτισμό της Γαλλίας στις τάξεις τους.

Προκειμένου να τους υποστηρίξουμε, διοργανώνουμε διαγωνισμούς, παιδαγωγικά εργαστήρια, περιοδείες του «γαλλόφωνο οχήματος» και άλλες δραστηριότητες, και κυρίως αναπτύσσοντας ένα σημαντικό πρόγραμμα επιμορφώσεων, στηρίζοντας έτσι το έργο τους.

Οι δύο καθηγητές μας που εκπαιδεύτηκαν στο BELC της France Education International στη Νάντ της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2022, χάρη στην υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, η Φωτεινή  Σίμογλου και ο Βασίλης  Χασκής έχουν ήδη ξεκινήσει τις επιμορφώσεις, με δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στις 11 και 18 Νοεμβρίου με γεμάτες αίθουσες και τους ευχαριστούμε. Περισσότερες επιμορφώσεις προγραμματίζονται ήδη τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών Γαλλικής Γλώσσας, σας προσκαλούμε σε μια εορταστική βραδιά στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής αποφοίτων Πανεπιστημίου – APLF την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου από τις 19:00 έως τις 21:00

Ελάτε για να τιμήσουμε το έργο των καθηγητών σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μια ευκαιρία να αναδείξουμε τη σημασία της εκπαίδευσης και να προωθήσουμε το ουσιαστικό έργο των καθηγητών γαλλικής σε όλο τον κόσμο, γιατί “ο καθηγητής γαλλικής γλώσσας είναι ο δημιουργός του μέλλοντος”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!