ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης προτείνει ένα καλοκαιρινό εργαστήριο στα γαλλικά, για παιδιά κάτω των 12 ετών με στόχο την μύηση τους στη γαλλική γλώσσα από καθηγητές του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, μέσω χειροτεχνιών και παιχνιδιών.
Οι δραστηριότητες αυτές γίνονται δια ζώσης στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου 2021, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 09.00-14.00 (5 ημέρες / 25 ώρες ).
🔴 Κόστος: 96 ευρώ
Οι καλοκαιρινές αυτές δραστηριότητες που διοργανώνονται κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν μια εξαιρετική προσέγγιση και μύηση του παιδιού σε μια ξένη γλώσσα μέσω διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, αλλά και για τη διατήρηση και την εμβάθυνση του επιπέδου της γλώσσας σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα.
Οι εγγραφές γίνονται μέσω της διεύθυνσης info@ift.gr, διευκρινίζοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Inscription Activités d’été 2021 EFT» (αντιγραφή/επικόλληση). Στο κείμενο του μηνύματος, ενημερώστε μας για το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την ηλικία του.
📞 Μη διστάζετε να μας καλέσετε για πιθανές ερωτήσεις στο 2310 867756
Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές έως τις 📌 8 Ιουλίου 2021.