Ο Γάλλος συγγραφέας, Εντουάρ Λουί στο Μέγαρο Μουσικής
Με την υποστήριξη του Γενκού Προξενείου της Γαλλίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου
Λίγοι συγγραφείς έχουν συζητηθεί τόσο πολύ, έχουν προκαλέσει τόσες αντιδράσεις αλλά και έχουν εδραιωθεί ως επιδραστικοί λογοτέχνες σε τόσο νεαρή ηλικία στην σύγχρονη ευρωπαϊκή λογοτεχνία, όσο ο Εντουάρ Λουί.
Ο επιτυχημένος κύκλος εκδηλώσεων «Συγγραφείς του κόσμου» συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με καλεσμένο το τρομερό παιδί της γαλλικής λογοτεχνίας, στις 4 Νοεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης-Μ2
Μέσα από την βιωματική και επαναστατική του γραφή ο Louis μεταφράστηκε σε περισσότερες από 20 γλώσσες ήδη από το πρώτο του βιβλίο σε ηλικία μόλις 22 ετών. Στο Μέγαρο θα βρεθεί με αφορμή την έκδοση του τελευταίου του βιβλίου με τίτλο «Η Μονίκ δραπετεύει».
Συνομιλητές του, η ψυχολόγος Έλενα Όλγα Χρηστίδη και ο πρόεδρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, Κωστής Παπαϊωάννου.
Θα υπάρχει διερμηνεία στα ελληνικά και την ελληνική νοηματική
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
Για περισσότερες πληροφορίες και δελτία εισόδου:
4https://www.tch.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=3&tcheid=3279