Θέλετε να μάθετε γαλλικά;

Στο νέο πρόγραμμα μαθημάτων για το σχολικό έτος 2023-2024, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης προτείνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και επιλογών. Μαθήματα για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους, ενήλικες), για όλα τα επίπεδα, για κάθε ανάγκη (προσωπική ή επαγγελματική), δια ζώσης ή διαδικτυακά, πιστοποιήσεις γαλλικών για όλα τα επίπεδα, όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο κοινού καθώς και εργαστήρια. Επιπλέον προσφέρει σειρά μαθημάτων για διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών καθώς και για επιχειρήσεις.

Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας, με μία έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα καθηγητών, που έχουν ως μητρική γλώσσα τη γαλλική, είναι διπλωματούχοι στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας και είναι πιστοποιημένοι εξεταστές DELF-DALF.

Θα βρείτε στο Ινστιτούτο ένα μάθημα που πληροί τις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από τις γνώσεις σας στη γαλλική γλώσσα (αρχάριο ή προχωρημένο επίπεδο) προκειμένου να μάθετε τη γλώσσα η οποία, μαζί με τα αγγλικά, ομιλείται σε πέντε ηπείρους.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων 2023-2024