Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και η Action Art γιορτάζουν τη Γιορτή Γαλλοφωνίας και την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης με παραμύθια

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης  και η Action Art γιορτάζουν τη Γιορτή Γαλλοφωνίας και την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης με παραμύθια!

Ημέρες γιορτής  για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε!

Σάββατο 19 Μαρτίου, 18:00

 «Το μαγικό ταμπούρλο, O Κβάκου Ανάνσε, και ο γενναίος κόκκορας!»

Παράσταση Αφήγησης δια ζώσης στο Γαλλικό Ινστιτούτο για μικρούς και μεγάλους!

Η Ροδάνθη Δημητρέση και η Ασημένια Ταμπάκη , ξετυλίγουν το νήμα της αφήγησης που ενώνει τους ανθρώπους όλου του κόσμου . Παραμύθια από διάφορες χώρες  αποκαλύπτουν   μαγικά τοπία, ήρωες και κατορθώματά,  κρυμμένους θησαυρούς και παράξενες συναντήσεις γεμάτες εκπλήξεις! 

 Για  μεγάλους και μικρούς από 6 χρονών και άνω!

Στην αίθουσα Αλλατίνη-Ντασώ  στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Πληροφορίες :

 

·         Ημερομήνια :  19 Μαρτίου 2022

·         Ώρα  : 18h

·         Αιθούσα AllatiniDassault Γαλλικό Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης  

·         Δωρεάν

·         Εγγραφές : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSce7Fm2KPdcCpOZCZVLXhMe5rBCo0-jdwOdwhMN8u_8VItWWA/viewform

Κυριακή  20 Μαρτίου, 12:00 π.μ.,

Τρεις αφηγητές αφηγούνται παραμύθια του κόσμου!

σε ζωντανή διαδικτυακή αφήγηση,  τρεις αφηγητές  από την Ελλάδα και τη Γαλλία, η Ροδάνθη Δημητρέση, ο Jean Porcherot και Claire Rousseau   αφηγούνται  παραμύθια που ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο από στόμα σε στόμα από χώρα σε χώρα και φωλιάζουν σαν τα πουλιά στις καρδιές των ανθρώπων.

Πληροφορίες :

 

·         Ημερομηνία :  20 Μαρτίου 2022

·         Ώρα  : 12 :00

·         Δωρεάν

·         Σύνδεσμος  : https://zoom.us/j/97342908128?pwd=U0xGczM4anNsLzRlNUEwS0RZd1Bmdz09 

 

Με βάση τις οδηγίες των ελληνικών αρχών, η είσοδος στο ΓΙΘ επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης των τελευταίων 6 μηνών. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών έχουν δυνατότητα πρόσβασης εφόσον έχουν υποβληθεί σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο selftest εντός των τελευταίων 24 ωρών. Η χρήση μάσκας (FFP2) είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του ΓΙΘ και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Για την είσοδο στο Γαλλικό Ινστιτούτο είναι απαραίτητη η επίδειξη εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης), καθώς και ο έλεγχος όλων των χειραποσκευών. Το ΓΙΘ εφαρμόζει με σχολαστικό τρόπο τα μέτρα προστασίας και τήρησης αποστάσεων σύμφωνα με τους κανόνες του ΕΟΔΥ.