Προσκλήσεις εξετάσεων DELF-DALF-SORBONNE Μαΐου 2023

Αγαπητοί υποψήφιοι, δείτε την πρόσκλησή σας για τις εξετάσεις DELF-DALF SORBONNE – Μαΐου 2023, στην πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος:

Για το SorbonneΔΕΙΤΕ ΤΗN ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για τα DELF/DALFΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για να συμβουλευθείτε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας παρακαλούμε όπως πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας και το επώνυμο, ή επώνυμοόνομα και το ΕΤΟΣ (μόνο) γεννήσεώς σας.

Τα κέντρα ξένων γλωσσών, καθώς και τα σχολεία, πληκτρολογούν τον κωδικό κέντρου και τον κωδικό πρόσβασης και εμφανίζεται η λίστα των υποψηφίων τους.

⚠️ Υπενθυμίζουμε σε όλους τους υποψηφίους των εξετάσεων ότι εισέρχονται στο εξεταστικό κέντρο με την πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις DELF – DALF – SORBONNE Μαΐου 2023 οι οποίες έχουν σταλεί και ηλεκτρονικά στους υποψηφίους.

ΟΔΗΓΙΕΣ  προς υποψηφίους εξετάσεων SORBONNE B2-C1-C2 εξ αποστάσεως.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, η Υπηρεσία Εξετάσεων βρίσκεται στη διάθεσή σας: examens@ift.gr

Καλή επιτυχία !

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου της Κυβερνήσεως για προκήρυξη εθνικών εκλογών την 21η Μαΐου 2023, οι εξετάσεις στη Γαλλική γλώσσα οι οποίες είχαν προγραμματιστεί μεταξύ 19-21 Μαΐου 2023 μεταφέρονται ως έχουν μεταξύ 26-28 του ιδίου μήνα.

Όλες οι προφορικές εξετάσεις DELF-DALF σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι οποίες ήταν προγραμματισμένες τις καθημερινές ημέρες παραμένουν ως έχουν καθώς και οι προφορικές εξετάσεις Sorbonne  (αναλυτικό πρόγραμμα).