Ημέρα Γνωριμίας 07.04.2022 | 15.30-19.00 | Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης οργανώνει την «Ημέρα Γνωριμίας» την Πέμπτη 7 Απριλίου από τις 15.30 έως 19.00.

Το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης υποδέχεται παιδιά από το Νηπιαγωγείο έως και την τελευταία τάξη του Λυκείου.Είναι το πρώτο γαλλικό σχολείο της Γαλλικής Λαϊκής Αποστολής στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε αυτή τη μαγική πόλη.

Τα παιδιά σας θα αποκτήσουν σταθερή και πλούσια εκπαίδευση στις γλώσσες: γαλλικά, ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά. Οι μαθητές μας προετοιμάζονται για το Εθνικό Δίπλωμα Brevet στο τέλος του Γυμνασίου και για τις εξετάσεις του Baccalauréat, του εθνικού απολυτηρίου, στη Γ’ Λυκείου.

Σε αυτό το σχολείο, έχουν την ευκαιρία να ζουν σε μια πολυπολιτισμική και πολύγλωσση καθημερινότητα, σύμφωνα με την αριστεία του γαλλικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Το Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει ένα σχέδιο ανάπτυξης στους τομείς των συνεργασιών, του σχολικού κλίματος, της αξιολόγησης, της αυτονομίας. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να συμμετάσχετε σε αυτή την πολυπολιτισμική, ελληνόφιλη και γαλλόφωνη εμπειρία.

Για να ανακαλύψετε το σχολείο μας, τη φιλοσοφία του και τα διάφορα πρότζεκτ, να μας γνωρίσετε, να συζητήσουμε και να θέσετε ερωτήματα, ελάτε την Πέμπτη 7 Απριλίου, 15.30-19:00!

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε! Ελάτε ακόμη και με φίλους σας!

Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Λεωφόρος Στρατού 2Α
54640, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
www.efth.gr
2310 821231